HUBUNGI KAMI
EN
Pengenalan

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., ltd telah ditubuhkan sejak tahun 1985, yang merupakan salah satu pengeluar produk zip plastik paling profesional di China. 

Syarikat kami memberi tumpuan kepada pengeluaran zip selama lebih daripada 35 tahun, output harian boleh mencapai 1 juta meter. Produk kami terjual dengan baik di pasaran domestik dan pasaran luar negara, syarikat kami mendapat sokongan dan penghargaan yang hebat daripada pelanggan kami untuk kualiti hebat dan kraf profesional produk kami. 

Syarikat kami pakar dalam menghasilkan barangan berikut: 

1. zip tulang, zip bebibir, zip gelangsar, zip PE, zip PP, zip eva, zip pengiklanan, zip dimeterai vakum dan semua jenis zip berbentuk. 

2.zip untuk uncang teh, beg makanan, beg pakaian, beg fail, beg surat, beg zip sokongan diri, beg kompres, beg zip bukan tenunan dan semua jenis beg zip rantai klip. 

3.PP,PE,EVA mesin extruder zip berkelajuan tinggi, mesin membuat beg zip dan semua jenis acuan gelangsar. 

4. kami juga menyediakan semua jenis kepala zip plastik. Syarikat kami memiliki peralatan mesin canggih dan teknik profesional, kami boleh menyesuaikan semua jenis reka bentuk daripada pelanggan kami untuk membantu mereka mengembangkan pasaran mereka, sebarang idea anda amat penting bagi kami. 

Sangat mengalu-alukan anda untuk bekerjasama dan membangun dengan kami. 

1) Kami Mempunyai Lebih 20 Tahun Pengalaman Dalam Membuat Semua Jenis Zip Plastik 

2) Kami Memiliki Banyak Barisan Pengeluaran Termaju & Lengkap 

3) Kakitangan Profesional Akan Menjanjikan Penghantaran Singkat Dan Dalam Masa 

4) Harga Bersaing dan Kualiti Baik 


kira-kira1


Kenapa pilih kami 

Setiap pelanggan adalah unik. Pelanggan membeli dari MH atas banyak sebab. Tetapi, dalam kebanyakan kes, ia menyaring kepada satu perkataan: Amanah. 

Percaya pada pengalaman kami yang kaya! 

Ringkasnya, kami memahami perniagaan pelanggan. Tuntutan itu adalah berdasarkan 20 tahun dalam menyesuaikan perniagaan eksport produk bahan dengan lebih daripada 100 negara, kami bukan sahaja menjual produk, tetapi menjual pengetahuan dan perkhidmatan seperti yang diperlukan oleh pelanggan kami. 

Pemfokusan pelanggan telah memberikan kami kepakaran berharga yang mudah diterjemahkan ke dalam bidang kepercayaan utama yang lain. 

Percaya pada penyelesaian pakej penuh kami! 

Apabila pelanggan membeli dari Zili, mereka bukan hanya mahu membeli "hanya produk", tetapi "jenis produk yang boleh membantu pelanggan mendapatkan keuntungan daripadanya". Seperti yang kami ketahui perniagaan pelanggan, perubahan pasaran terkini mereka dan rakan sebaya mereka, jadi kami dapat mencipta penyelesaian pakej untuk pelanggan: produk yang sesuai yang sepadan dengan keperluan pasaran pelanggan, penghantaran tepat pada masa, perkhidmatan logistik kemudahan, sokongan kewangan, dsb. Kami menyediakan pelbagai tawaran perkhidmatan dan sokongan yang memanfaatkan pangkalan pengalaman kakitangan terbaik kami sebagai perunding, jurulatih, krew pelaksanaan dan juruteknik selepas jualan.  

Percaya pada keputusan menang-menang kami! 

"Perniagaan saya berkembang lebih besar dan lebih besar dengan ZiL", "Saya sentiasa boleh bergantung pada Zili apabila saya memerlukan bantuan", kata-kata itu yang selalu kami hiear daripada pelanggan kami. Kami berbangga kerana separuh daripada pelanggan baharu kami terdorong oleh pelanggan terdahulu. Hubungan baik kami dengan pelanggan diasaskan atas minat yang tulus dalam mencipta senario menang-menang yang menjadikan perniagaan semua orang berkembang. 

Memilih Zili sebagai ahli pasukan anda dan penyumbang kepada kejayaan perniagaan anda ialah undi keyakinan yang ketara. Kami berbesar hati untuk menggunakan pengalaman, penyelesaian dan keputusan kami bagi pihak anda dan mula mendapat kepercayaan anda.


mengenai

Tel / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909(Whatsapp/WeChat)

e-mel:

[e-mel dilindungi]

alamat:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark,Longgang,Wenzhou, Zhejiang, China (Tanah Besar)

Produk

Pengenalan

Perkhidmatan

Dikuasai Oleh
Dikuasai Oleh Dikuasai Oleh
Ikut kami
Hak Cipta © 2021 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd Blog | dasar privasi | Terma dan Syarat
LAMAN UTAMA
PRODUK
E-Mail
HUBUNGI